Ochrana osobních údajů

 

1. Co děláme s informacemi od vás

Osobní údaje zákazníků jsou použity pouze pro zaslání objednané zásilky a pro komunikaci se zákazníkem. Osobní údaje jsou chráněny a nejsou sdělovány třetím osobám s výjimkou těch, které se přímo podílejí na vyřízení objednávky zákazníka (banky, přepravci apod.), a to pouze v nutném rozsahu.

Provozovatel je řádně registrovaným zpracovatelem osobních údajů, registrační číslo 00072540, podle platné právní úpravy - viz zákon o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

2. Souhlas se zpracováním osobních údajů

Poskytnutím vašich osobních údajů, jako například vaše adresa, email, telefon, číslo kreditní karty, souhlasíte s tím, abychom tyto informace využili pouze za účelem poskytnutí, např. doručení objednaného zboží, platba za objednané zboží, vyřízení reklamace, atd.

Současně souhlasíte s tím, abychom tyto informace využili pro zasílání informací o naší nabídce a novinkách. Pokud si nic zasílat nepřejete, z našeho newsletteru se můžete kdykoliv odhlásit.

3. Předání osobních údajů

Vyhrazujeme si právo poskytnout vaše osobní údaje na základě žádosti Policie České republiky, podle ustanovení § 66 zákona o Policii České republiky, pokud je tak vyžadováno a v případě, kdy porušíte naše obchodní podmínky.

4. Shoptet

Náš e-shop je provozovaný na systému společnosti Shoptet, která nám poskytuje online platformu pro prodej našich produktů a poskytování s tím spojených služeb. Vaše data jsou bezpečně uložená na datových úložištích systému Shoptet a jsou řádně zabezpečená. Více informací najdete v našich obchodních podmínkách, na stránce obchodních podmínek Shoptet a podmínek ochrany osobních údajů Shoptet.

Platby:
Umožnujeme platby prostřednictvím platební brány GoPay. Informace o Vaší platební kartě jsou zabezpečená starndardem PCI-DSS Level 1. Více informací o tom, jak platební brána GoPay chrání Vaše data najdete zde.

5. Služby třetích stran

Třetím stranám obecně poskytujeme pouze informace nevyhnutné pro provedení jejich služeb spojených s vašim nákupem. Někteří poskytovatelé služeb třetích stran, jako například platební brány, se řídí vlastními předpisy pro ochranu osobních údajů, které jim poskytneme za účelem provedení jejich služby, například realizaci platby.

Odkazy mimo náš web:
Některé odkazy na našich stránkách (např. blog) vás mohou přesměrovat na stránky mimo náš obchod. Neneseme zodpovědnost za jejich řešení zpracování vašich osobních údajů a doporučujeme vám nastudovat si jejich předpisy.

Google Analytics:
Nás obchod využívá systém Google Analytics, tyto informace sbíráme, abychom zjistili, které stránky na našem webu navštěvujete a co na nich hledáte. Tím jsme schopni Vám nabídnout relevantní produkty Více informací o podmínkách Google Analytics najdete na stránce Google Analytics Terms.

Facebook:
Pro cílení inzerce na Facebooku a Instagramu využíváme data o vašem nákupním chování, pouze však jako agregovaná a anonymizovaná data o cílových skupinách, které neobsahují žádné Vaše osobní údaje. Více informací o podmínkách Facebooku najdete na stránkách Facebook Terms of Service, Facebook Advertising Policies a General Data Protection regulation (GDPR).

6. Bezpečnost

Abychom chránili vaše osobní údaje, používáme nejnovější bezpečnostní standardy zabraňující jejich odhalení, zpřístupnění, ztrátě, zneužití, změně či jejich smazání. Vaše osobní údaje jsou zabezpečené v souladu s aktuálními Podmínkami pro ochranu osobních údajů (GDPR).

7. Cookies

Pro provoz e-shopu a usnadnění nákupu používáme cookies. Můžete si sami zvolit, jestli nám používání cookies povolíte, či nikoliv.

8. Změny a kontakty

Vyhrazujeme si právo měnit údaje v těchto podmínkách. Tyto změny jsou platné okamžitě po jejich uvedení na našem webu. Pokud uděláme zásadní změny v těchto podmínkách, budeme vás o nich informovat, abyste věděli, jakým způsobem nakládáme s vašimi informacemi. Tyto podmínky od 25.5.2018 doplňujeme a rozšiřujeme o aktuální Podmínky ochrany osobních údajů v souladu s nařízením GDPR.

Dotazy a kontaktní informace

Pokud chcete upravit, změnit či smazat jakékoliv osobní informace, které jste nám poskytli, pokud chcete podat stížnost, anebo zjistit více informací o tom jak s vašimi údaji nakládáme, neváhejte nás kontaktovat na emailu info@swimsuit.cz nebo poštou na

Swimsuit Czech s.r.o.
Preslova 552/2, 15000 Praha 5

Sdílejte se svými přáteli